Index

Nike Air Force 1 Low Day of the Dead

Media, Youtube, Screenshots, ...

Nike Air Force 1 Low Day of the Dead

Postby 89c1tie2 » Sat Dec 21, 2019 8:32 am

Image


Nike Schoenen Running vraagt ​​je om je 3D-bril uit de films mee naar huis te nemen voor gebruik van hun nieuwste Air Force 1-release. Deze exclusieve Nike Air Force 1 Low van school heeft een schoon, wit lederen bovenwerk op een bijpassende rubberen zool. De schoen valt op door de 3D-details op de Swoosh-logo's, tongen, hakken en binnenzool.


Voor de zomermaanden brengt Nike Schoenen Rood Sportswear een gloednieuwe "Luminous Green" colorway van de iconische Air Force 1 Low uit. Deze premium-editie van de Nike Air Force 1 is exclusief voor dames en heeft een volledig Luminous Green lederen bovenwerk met bijpassend tonaal brein. Een witte tussenzool bovenop een rubberen buitenzool completeert het ontwerp.


De Nike Schoenen Heren Sale is gekleed in een volledige University Blue lederen constructie op het bovenwerk met metallic zilveren Nike Swoosh-logo's op de zijpanelen. Witte kenmerkende tekst op het middelste zijpaneel en de zijzool, witte veters, een rode ritssluiting en een bijpassende blauwe rubberen AF1-zool completeren het ontwerp.


Zittend in een behoorlijk vertrek naar de Nike Air Force 1 Low Day of the Dead die dezelfde naamgenoot hebben aangenomen, heeft het paar een spaarzame aanpassing - ziet alleen openlijke retouches over zijn witte middenzool waarvan de typografie het thema beschrijft in een gevarieerde set van varianten. Het bovenwerk heeft ook geen kleur, maar wordt alleen over de tong en het hiellipje verbroken. Leder is luxe met een lichte kiezelsteentjes, waardoor de blik stevig naar het brandpuntsmotief is gericht.


https://www.footstijl.com/
89c1tie2
 
Posts: 3
Joined: Sat Dec 21, 2019 8:28 am

Return to Motion Pictures

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron